• Parketvloer schuren vanaf € 9,50 m²
 • De beste schuurtechnieken
 • Het perfecte eindresultaat
 • Volledige garantie / onderhoudsschema
Vakkundig - snel - betrouwbaar

Parket laten schuren?

Uw parket schuren is een vak apart. Wanneer u probleemloos uw parketvloer geschuurd wilt hebben, is het raadzaam om een specialist parket schuren in te huren. Wanneer uw parket vloer slijtplekken, putten, krassen of beschadigingen heeft, is het waarschijnlijk tijd om uw vloer te laten schuren. Wacht daar niet te lang mee, want bij het aanbrengen van nieuwe (bescherm)lagen kunnen de kosten snel hoog oplopen. 

Parket schuren prijzen

U vraagt zich natuurlijk af wat dan precies de kosten zijn om een parket te laten schuren. Dat is echt afhankelijk van de status en grootte van de parketvloer. Bij De Parket Company is de prijs voor parket schuren € 9.50 per m². Lees meer over 'prijzen parket schuren' om een beter beeld te krijgen wat de uiteindelijke kosten zullen worden of neem even persoonlijk contact op

Werkzaamheden parket laten schuren

Afhankelijk van welk type parketvloer u heeft voeren wij  bij het 'parket schuren' de volgende werkzaamheden uit:

 • Offerte opmaken, opdracht bespreken en akkoord geven.
 • De parketvloer 3 maal professioneel schuren met div. korrel schuurpapier.
 • De zijkanten schuren met div. korrel schuurpapier.
 • Parket dat gespijkerd is, spijkers drevelen en gaatjes stoppen.
 • Hoeken schoon schuren en/of uitkrabben ook rondom de verwarmingspijpjes.
 • V- groeven ook wel vellingkanten, schoonmaken of opnieuw vrezen.
 • Achterzijde van convectorroosters schoonschuren en polijsten (hou rekening met kleurverschil).
 • Parketvloer polijsten met speciale polijstmachine om een op en top resultaat te verkrijgen.
 • Parket voorzien van 2-3 laklagen met een 1 of 2 componentenlak of 2 olie lagen ook kan de vloer behandeld worden met Osmo Hardwax dan wel of niet met een kleur.

Uw parketvloer kleuren?

U wilt naast het parket schuren graag een een andere kleur parketvloer, maar dan wel uw huidige parketvloer behouden? Dan kan het (laten) kleuren van uw parketvloer met een kleurpigment de oplossing voor u zijn! Diverse stijlen en kleuren zijn mogelijk om zo een andere look te krijgen. U kunt uw parketvloer kleuren en zo de vloer krijgen die u voor ogen heeft.

Laat uw parket schuren door een specialist

Wij als parket specialisten, adviseren dus ook niet om zelf uw parket te schuren. Dan ontstaat vaak meer schade aan uw parketvloer dan u lief is, met de gevolgen dat u een bedrijf dat gespecialiseerd is  in het schuren van parketvloeren, moet gaan bellen om de schade te herstellen. De kosten zijn dan meestal hoger dan dat u in eerste instantie kwijt geweest zou zijn als u meteen de specialist zou hebben ingeschakeld.

Binnen één tot twee dagen is uw vloer weer gereed voor gebruik

Uw parket laten schuren en behandelen kan al binnen 1 á 2 dagen. Dat betekent dat uw parketvloer binnen 2 tot 3 dagen weer gereed is voor gebruik. 

Contact opnemen?

Wij schuren en behandelen parketvloeren in heel Nederland. Wil u graag het één en ander telefonisch bespreken neem dan even telefonish contact op: 010-8208553  of direct via de Whatsapp 06-53880879. U kunt ook alvast wat foto's van uw parket sturen via de whatsapp, zodat wij een goed beeld krijgen van de status van de huidige parketvloer.

Contact

Tilburg 013-8200299
Utrecht 030-8200261
Haarlem 023-8200334
Den Haag 070-8200336
Nijmegen 024-8200295
Rotterdam 010-8208553
Roermond 0475-820214
Eindhoven 040-8200284
Maastricht 043-8200259
Amsterdam 020-8202353

Heeft u vragen over een dienst of product? Neem gerust contact met ons op!